Wie zijn we?

Vier ervaren professionele energieadviseurs vormen samen Proxsus.


Maxim Luttmer  Maxim LuttmerLutz Consulting

LutZ Consulting richt zich op duurzaamheidsadvies in de breedte met de focus op energie en CO2. Maxim is een specialist op het gebied van energie-audits en begeleidt bedrijven bij certificering voor de CO2-prestatieladder.

Mat Schatorjé  Mat SchatorjéMilicon

Al meer dan 20 jaar adviseert Mat bedrijven over hun energievraagstukken. Mat heeft voor verschillende deelnemers in diverse sectoren EEP’s opgesteld en daarnaast ondersteuning geboden bij de MJA-monitoring in het e-MJV.

Joost Verhees  Joost VerheesDuraMundo 

Joost richt zich onder andere op de EED (energy efficiency directive) en is betrokken bij energieaudits in allerlei sectoren. Hij ondersteunt diverse bedrijven bij de uitvoering van het volledige EEP-traject. Joost is goed op de hoogte van de EEP-richtlijnen en is zeer secuur als het gaat om de cijfers.

Allard van Krevel  Allard van KrevelOdura 

Inmiddels is Allard ruim 25 jaar werkzaam in de wereld van energie-efficiency, energiebesparing en duurzame energie. Zijn opdrachtgevers zitten bij het bedrijfsleven en bij de overheid. Naast het geven van energieadvies is Allard ook betrokken bij de eigen ontwikkeling van duurzame-energieopwekkingsinstallaties, zoals zonneparken en zonnedaken.